Hotel le 830

Meetings

HotelMeetings

Vergaderzalen

Gelegen op de rand van de industriezone van Namur Sud-Naninne, langs de nationale 4, op korte afstand van de autosnelweg E411 (1km), nabij de industriezone van Assesse, de Waalse politieke en administratieve instituten en het tentoonstellingspaleis (Namur Expo); is Hotel Le 830 Namur, uw ideale partner voor het organiseren van kleine vergaderingen, vormingssessies, team-buildings, ateliers, voorstellingen, ondernemingsetentjes of privé feesten.

Het hotel beschikt over 2 functionele vergaderzalen die met smaak werden ingericht en beschikken over de laatste technologie. Zij kunnen tot 50 zittende personen ontvangen op een oppervlakte van 100m2.
Deze zalen hebben daglicht wat bevorderend is voor de werklust en de productiviteit en ze zijn uitgerust met alle nodige technologie.

Hotel le 830

Uw vergadering of evenement

Wij stellen arrangementen voor voor seminaries, residentieel of niet-residentieel, met hele- of halve dag formules, met restauratie formules en forfaits voor verschillende dranken. 

De deelnemers beschikken ook over gratis parkeerplaats op onze privé parking die uitgerust is met 12 universele laadpalen voor elektrische wagens (100plaatsen).

Onze ploeg staat volledig te uwer beschikking om U te begeleiden en diensten voor te stellen aangepast aan uw wensen, en U te begeleiden tot in het kleinste detail, zodat uw evenement een echt succes wordt. 

Neem contact met ons op info@hotel830namur.be of bel ons op het nr +32 (0)81 840 830 en begin reeds vandaag met het plannen van uw volgende evenement of vergadering.

Voorziene uitrustingen

  • Zalen met daglicht en verduisteringsgordijnen
  • Individuele airconditioning
  • Presentatieapparatuur (Samsung Flip 2 mobiel interactief bord, videoprojector, laserpointer voor presentatie, draadloze microfoons (headset en handheld) en geluidsinstallatie met CD lezer, SD-kaart en USB-aansluiting)
  • VGA-, HDMI-, Bluetooth-, draadloze Barco ClickShare- en Airplay-aansluitingen voor AV-apparatuur.oonlijnen
  • Bureaumateriaal (flipchart, bloc-notes, potloden, markers,…)
  • Gratis mineraalwater